זמן הכנה120 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי
רכיבים
- 2 כוסות שמנת מתוקה
- 1 כוס גבינת ריקוטה
- 1/2 כוס דבש
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט קינמון
אופן ההכנה:
1. שופכים ¾1 כוסות מהשמנת המתוקה לקערת המיקסר המצוידת בוו הקצפה.
2. בקערה בינונית, מקציפים את שארית ¼ כוס השמנת המתוקה עם גבינת הריקוטה, הדבש, הווניל והקינמון, עד לשילוב. מקציפים נמרצות כדי לעזור לדלל את מרקם הריקוטה.
3. מקציפים את השמנת המתוקה במהירות בינונית עד ליצירת פסגות בינוניות.
4. מקפלים בעדינות את הקצפת לתערובת הריקוטה, תוך ערבוב, עד לאיחוד מלא.
5. שופכים את התערובת לכלי אחסון ומכסים בניילון נצמד. מקפיאים עד להתייצבות, במשך 3-4 שעות. מרככים במשך 15 דקות לפני ההגשה.