מתחממים

מתכון לתה חם מתובל בהל, קינמון ונגיעת תפוז

באירופה, משקה האירוח האולטימטיבי בחורף הוא היין החם המתובל, אך מה אם האורחים ילדים או סתם לא מעדיפים אלכוהול? הנה הפתרון: תה חם מתובל ומנחם (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כוסות מים רותחים
  • 2 מקלות קינמון
  • 8 תרמילי הל
  • 2 כפיות ציפורן
  • 2 כוכבי אניס
  • קליפה מחצי תפוז (לא גרידה, סליל שלם)
  • 1 עלה דפנה
  • 4 כפיות עלי תה שחור (או 4 תיונים)

אופן ההכנה:

1. בזמן שהמים ברתיחה, פותחים את תרמילי ההל, מוציאים את הגרעינים השחורים ומרסקים אותם לאבקה. מעבירים לסיר ומוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד עלי התה / התיונים.

2. יוצקים את המים הרותחים על תכולת הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.

3. מוסיפים את עלי התה / התיונים ומבשלים עוד 3-5 דקות, תלוי בחוזק הרצוי.

4. מסננים את התה ומעבירים את הנוזל לקנקן. ממתיקים בדבש, סוכר חום או מייפל, אם רוצים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות