זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס אגוזי מלך
- 1 כוס אגוזי פקאן
- 1 כוס שקדים ללא מלח
- 1 כף קפה טחון דק
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית הל
- 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 3 כפות סירופ מייפל
אופן הכנת אגוזים מתובלים במייפל וקפה:
מתכון ל-3 כוסות
1. מחממים את התנור ל-200, ומרפדים תבנית בנייר אפייה משומן קלות.
2. מפזרים את תערובת אגוזים בתבנית בשכבה אחת ואופים במשך 10 דקות.
3. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקפה, הקינמון, ההל, אגוז המוסקט, המלח והפלפל השחור.
4. שופכים את האגוזים האפויים לקערת התבלינים, מוסיפים את רוטב המייפל ומערבבים עד שכל האגוזים מצופים היטב.
5. מחזירים את האגוזים לתבנית ואופים במשך 10 דקות נוספות. מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת ונותנים להם להתקרר. שומרים במיכל אטום היטב עד שבועיים בטמפרטורת החדר.