זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס קמח
- 1/4 כוס קמח חיטה מלאה
- 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1/3 כוס אבקת קקאו לא ממותקת
- 3 כפות סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1 ביצה
- 1/4 1 כוסות חלב
- 2 כפות חמאה מומסת
- 1 כפית תמצית וניל
אופן הכנת פנקייק שוקולד:
1. בקערה בינונית, מערבבים יחד את כל החומרים היבשים.
2. בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים.
3. מאחדים את שתי הקערות לבלילה אחידה אחת, ללא גושים. מניחים בצד למשך 10 דקות.
4. מחממים היטב מחבת טפלון, יוצקים מהבלילה 3-4 כפות לכל פנקייק, עד שהבלילה נגמרת. מגישים חם.