זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1/2 1 כוסות חלב
- 1 כוס יין אדום מסוג קברנה סוביניון
- 1/3 כוס שוקולד מריר קצוץ
אופן הכנת שוקולטה ביין אדום:
רגע לפני: שוקולד ויין תמיד היו שילוב מנצח, אז למה לא לקחת אותם לשלב הבא? מתכון לשוקולטה לוהטת ויין אדום - קינוח עשיר לאירוח בליל חורף קר, או סתם אם בא לכם להתחמם בלי לוותר על הסטייל.
כמות ל-2 ספלים גדולים או 6 כוסות קינוח קטנים
• בסיר על אש בינונית, מערבבים את החלב והשוקולד הקצוץ, עד שהשוקולד נמס למרקם חלק, סמיך וקטיפתי.
• מוסיפים את היין האדום, מביאים לרתיחה וכשהנוזל מבעבע, מסירים מהאש.
• יוצקים חם ל-2 ספלים גדולים או 6 כוסות קינוח קטנים (זו האופציה המועדפת עלינו), ניתן להוסיף מעל קצפת, מרשמלו או מקלות קינמון ומגישים מיד.