סועדים8
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
מצרכים
- 3 כרעי עוף 'וול דאן' מחולקים למשולשים ושוקיים
- 2 בצלים פרוסים לחצאי טבעות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 5-7 שיני שום
- 1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות
- 5 עגבניות חתוכות לקוביות
- 6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- 1 פלפל חריף פרוס (לא חובה)
- 100 גרם רסק עגבניות מהול ב-1/2 כוס מים
- 1 כפית סוכר חום
- 1 כפית כמון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כף אבקת מרק עוף מהולה ב-1 כוס מים (לא חובה)
אופן ההכנה
- בסיר נמוך ורחב על אש בינונית, מחממים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את העופות וצורבים אותם היטב משני הצדדים.
- מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים, מטגנים הכל יחד במשך 2 דקות ואז מוסיפים את כל הירקות ומכסים במים עד שהעופות מכוסים.
- מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה עד שהעופות והירקות מבושלים היטב - ומדי פעם מערבבים. טועמים ומשפרים טעמים, אם צריך.
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.