זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 נתחי חזה עוף במשקל כולל של 700 גרם,
- 1/2 כוס (125 מ"ל) רוטב צ'ילי מתוק
- 2-3 כפות רוטב סויה
להרכבת הכריך:
- 5 ג'בטות
- מגוון ירקות טריים פרוסים
- חמוצים
- מיונז, רוטב פסטו, רוטב חריף
אופן ההכנה:
1. בשקית זיפלוק או בקערה, מניחים את רוטב הסויה ורוטב הצ'ילי, מוסיפים את נתחי העוף ומערבבים היטב. מניחים בצד להשרייה במשך 30 דקות לפחות עד 12 שעות (במקרר).
2. מסדרים את נתחי העוף בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות. מוציאים, ממתינים 5 דקות ואז פורסים את העוף לרצועות, מרכיבים את הכריך ומגישים מיד.