לשניצל:
- 1 כוס קמח, מנופה
- 2 כפות אבקת קארי
- 1/2 כפית פלפל קאיין או פפריקה חריפה
- מלח
- 2 ביצים גדולות, טרופות
- 2 כוסות פירורי לחם פנקו
- 4 פרגיות ללא עצם
- 1/4 כוס שמן קנולה
לסלט:
- 4 מלפפונים קטנים, חתוכים לג'וליאנים
- 1/2 כרוב קטן, קצוץ דק
- 1/3 כוס אגוזי קשיו, קלויים וקצוצים
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 2 כפות מיץ ליים סחוט טרי
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור לחום גבוה של 220 מעלות.
2. בקערה בינונית, מערבבים את הקמח עם הקארי והקאיין או הפפריקה ומתבלים במלח. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים ובקערה שלישית מניחים את פירורי הלחם.
3. מצפים כל פרגית בקמח ואז בביצים ולבסוף בפירורי הלחם. מסדרים אותן בתבנית ויוצקים עליהן את השמן משני הצדדים.
4. אופים במשך 25 דקות עד שהשניצלים זהובים ופריכים. באמצע האפייה, הופכים את השניצלים.
איך מגישים את השניצלים?
הכי טעים - בתוך לחמנייה המבורגר עם רוטב אלף האיים, מלפפונים חמוצים ובצל ירוק קצוץ. אפשר להחליף את אלף האיים במיונז מעורבב עם נענע וכוסברה טריות, קצוצות. וכמובן, לערבב את כל רכיבי סלט המלפפונים ולהגיש בצד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!