זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 פרגיות בינונית, ללא עור
- 1/2 1 כוסות מיץ תפוחים סחוט טבעי
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת פרגיות ברוטב תפוחים עסיסי:
>> מהי תזונת הפליאו והאם היא באמת עובדת?
1. מחממים מחבת עמוקה על אש בינונית, מוסיפים את מיץ התפוחים ומביאים לרתיחה עדינה.
2. מוסיפים את הפרגיות, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
3. מנמיכים לאש קטנה, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 15 דקות.
4. הופכים את הפרגיות, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.
5. פותחים מעט את המכסה, כך שכמות אדים רבה תשתחרר החוצה, והרוטב יסמיך. מבשלים במשך 10-20 דקות נוספות, והופכים את הפרגיות פעם או פעמיים, ולקראת סוף הבישול, עוקבים אחר הפרגיות כדי שלא יישרפו וידבקו למחבת.
מגישים מיד, חם.