זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3 ביצים
- 100 גרם חמאה
- 1 כפית סוכר וניל
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 2 כוסות קמח מנופה
- 1/2 חב׳ אבקת אפיה
- 2 כפות ממרח שוקולד
- 100 גרם שברי שוקולד חלב
- 50 גרם אגוזי לוז, שלמים וקלויים
אופן ההכנה:
1. מקציפים את החמאה עם הסוכר ומוסיפים בהדרגה את הביצים.
2. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב. מעבירים את הבלילה לתבנית פאי.
3. מפזרים מעל את ממרח השוקולד ומערבבים עם כפית.
4. טובלים את קוביות השוקולד בקמח ומניחים מעל.
5. מוסיפים את האגוזים מעל ואופים בחום של 170 מעלות, במשך כ-35 דקות, עד שהעוגה מוכנה.