זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3 כפות קמח
- 1/2 2 כפות סוכר
- 2 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
- 1/4 כפית סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
- 3 כפות שמן קנולה או חמאה מומסת
- 3 כפות חלב
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1 כף שוקולד צ'יפס (לא חובה)
אופן הכנת עוגת שוקולד במיקרוגל:
1. בספל בינוני המתאים לשימוש במיקרוגל, מערבבים היטב את החומרים היבשים - הקמח, הסוכר, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח.
2. מוסיפים את השמן, החלב ותמצית הווניל, ומערבבים הכל יחד במזלג עד לקבלת בלילה חלקה, ללא גושים. מפזרים מעל את השוקולד-צ'יפס.
3. מכניסים למיקרוגל ומפעילים על חום גבוה למשך 2 דקות (או 2.5 דקות, בהתאם לחוזק המיקרוגל). מוציאים ואוכלים מיד.
יש לכם עוד קצת זמן? הזליפו מעל סירופ שוקולד / קרמל, פזרו אגוזים / אבקת סוכר / סוכריות צבעוניות או הניחו מעל כדור גלידת וניל.