זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 170 גרם טונה, מסוננת
- 1/4 כוס סלרי, קצוץ דק (כ-2 גבעולים)
- 2 כפות בצל קצוץ דק
- 1/4 כוס מיונז
- 1 כפית חומץ אורז
- 1 פלפל חלפיניו
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- עלי חסה וצ'ילי גרוס, להגשה
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה קטנה את הטונה, הסלרי, הבצל, המיונז והחומץ.
2. פורסים דק חצי מהחלפיניו לעיגולים. מניחים בצד. קוצצים דק את החצי הנותר ומוסיפים לתערובת סלט הטונה; מערבבים לאיחוד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
3. להגשה, מזלפים מעט מסלט הטונה לתוך עלי החסה ומניחים מעל את פרוסות החלפיניו השמורות והצ'ילי הגרוס.