רכיבים
- לסלט:
- 200 גרם מיקס עגבניות שרי צבעוניות
- חופן בזיליקום קצוץ
- חופן עירית קצוצה
- חופן כוסברה קצוצה
- חופן צנוברים קלויים
- 1 פלפל חריף אדום/ירוק, קצוץ דק
- 2 כפות שמן זית
- מלח ופלפל שחור
- לגספצ'ו:
- 1 פלפל אדום
- 4 עגבניות אדומות בינוניות
- 1 בצל שאלוט, קלוף
- 1/2 שן שום
- 1 מלפפון צעיר
- 4 צנוניות בייבי
- 1 פלפל חריף אדום
- 200 מ"ל מיץ עגבניות
- 1/2 כוס אוזו / פאסטיס / ערק
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת סלט עגבניות שרי על גספצ'ו:
הכנת סלט העגבניות:
1. חוצים לאורך את עגבניות השרי ומעבירים לקערת ערבוב. מוסיפים את העירית, הבזיליקום, הכוסברה, הצנוברים, הפלפל החריף ושמן הזית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
הכנת הגספצ'ו:
2. חותכים לרבעים את הפלפל האדום, העגבניות, הבצל, המלפפון, הצנוניות והפלפל החריף.
3. טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הגספצ'ו, ומסננים דרך מסננת, כך שיישאר נוזל נוזל נקי. מעבירים את הנוזל למקרר למשך שעתיים.
אופן ההגשה:
ל-4 קעריות הגשה שקופות אישיות, יוצקים רבע מכמות הגספצ'ו ומעל מניחים 2-3 כפות מסלט העגבניות.
בילוי מושלם של ערבי הקיץ
מלון וולדורף אסטוריה ירושלים משיק את בר הקיץ - THE GARDEN TERRACE שהוקם על גג המלון ומשקיף על נוף ירושלמי עוצר נשימה. במקום מנות מוקפדות בסגנון טאפאס ים תיכוני, בר משקאות וקוקטיילים עשיר ומקצועי, וחובבי הסיגרים, ייהנו מקולקציית סיגרים יוקרתית וייחודית למלון. פתוח בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:00-23:00.
מנכ"ל וולדורף אסטוריה, גיא קליימן: "THE GARDEN TERRACE, בר הקיץ החדש על גג וולדורף אסטוריה ירושלים, נפתח על מנת להגדיל את אפשרויות הבילוי לקהל הרחב בימי הקיץ. המטרה שלנו היא לאפשר לכלל אורחי העיר ירושלים ותושביה ליהנות מאיכות השירות והסטנדרטים הגבוהים של הרשת, גם לאלו שלא נמנים על אורחי המלון".