מתכון למרק עגבניות
- 4 עגבניות בשלות קלופות.
- 1 קופסת עגבניות משומרות.
- 2 בצל קצוץ.
- 2 כפות שמן.
- 4 שיני שום כתושות.
- מלח, פלפל לבן.
- 2-4 פרוסות לחם - מושרות במים וסחוטות.
- 1 כף בזיליקום טרי- ניתן להחליף במיובש.
- 1 כוס פסטה מוכנה לפזר מעל.
מרק עגבניות: אופן ההכנה
- בסיר גדול מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל והשום יחד ומתבלים במלח, ופלפל.
- מוסיפים את העגבניות ומערבבים יחד. מוסיפים את פרוסות הלחם.
- מוסיפים מים רותחים או ציר ירקות.
- מבשלים 10 דק' וטוחנים במקל בלנדר.
- טועמים ומתקנים תיבול.
- מרתיחים שוב ומוסיפים את הבזיליקום.