זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 בצל גדול, פרוס
- 200 גרם בשר טחון
- 1/2 כוס בורגול, מושרה ל-20 דק ומסונן היטב
- 3 ענפי כוסברה קצוצה
- 1 כפית שום גבישי
- מלח ופלפל לבן
- 15 פלפלי טינקרבל
- 1 כף שמן
- 1 בצל גדול, פרוס
- 1 כף גדושה סילאן
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים את הבשר, הבורגול, הכוסברה, השום הגבישי, המלח והפלפל הלבן ולשים היטב.
2. מורידים לפלפלים את הראש ומרוקנים את הגרעינים, אם ישנם - וממלאים בהם מהתערובת.
3. בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הפרוס כ"מצע". מניחים מעל את הפלפלים, מזלפים 1 כף גדושה סילאן מעל הכל, מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים באש נמוכה כ-40 דקות עד שעה.