זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 פרוסות חזה עוף דקות
- 1 תפוז, חצוי לשניים
- 1 תפוז, מפולט כמו בסרטון
- מלח ופלפל
- 2 שיני שום, כתושות
- 1 כף סוכר חום
- מעט נענע, קצוצה גס
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את פרוסות חזה העוף מ-2 הצדדים. מתבלים במלח, בפלפל, בשום ובסוכר. סוחטים את התפוז החצוי מעל ומגרדים את קליפתו פנימה.
2. כשחזה העוף מוכן, מעבירים אותו לצלחת, מפזרים מעל את הנענע הקצוצה, מניחים את נתחי התפוז ומגישים.