זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 נתחי פילה מושט
- 5 עגבניות, קצוצות גס
- 10 שיני שום, חתוכות לפרוסות
- 1 פלפל חריף, חתוך לפרוסות
- מלח
- שמן - לטיגון
- 1/2 לימון פרוס - לפיזור מעל
אופן ההכנה:
במחבת חמה שופכים מעט שמן. מוסיפים את העגבניות הקצוצות עם השום ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הפלפל החריף ומבשלים עוד 5 דקות, עד לאידוי הנוזלים. מוסיפים את הדג ומפזרים מלח מעל. מצפים את הדג ברוטב ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות. מפזרים מעל את פרוסות הלימון ומגישים חם.