דג מקורמל: מתכון לסלמון חמוץ מתוק

מתכון למנה מנצחת שמתאימה לכל אירוע - שולחן שבת, מפגש משפחתי או ארוחת צהריים מן המניין. סלמון חמוץ מתוק עם צימוקים וסוכר שאיש לא יוכל לסרב לו (אוכל, מתכונים)

| כיכר השבת |
מרכיבים(4 מנות):
  • 4 מנות סלמון פרוסים לפילה
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 4 עלי דפנה
  • 1/4 כוס צימוקים

אופן ההכנה:

מקרמלים את הבצל בסוכר חום על אש נמוכה, ומוסיפים את מנות הדג על הסוכר המקורמל. מוסיפים את עלי הדפנה, הצימוקים ומיץ הלימון. מכסים את מנות הדג במים ומבשלים למשך 16 דקות או עד שהדג מוכן. חשוב שלא לבשל יותר מידי.

מקררים לפחות 4 שעות ומגישים קר.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית