- 3 פלפלים אדומים
- 1 בצל גדול
- 5 פילה מושט
- שמן זית
- 2 עגבניות
- כורכום
- פלפל שחור גרוס
- גרגירי חומוס מקופסת שימורים
- מלח
- כמון
- פפריקה חריפה ומתוקה
אופן ההכנה:
פורסים את הפלפלים האדומים, העגבניות והבצל לרצועות ארוכות ודקות.
מחממים מחבת ומוסיפים שמן.
מטגנים את רצועות הבצל עד שיזהיבו. מוסיפים את רצועות הפלפל והעגבניות ומערבבים היטב.
מוסיפים גרגירי חומוס, כוס מים ותבלינים. מבשלים על אש נמוכה מספר דקות, עד שהבצל והפלפלים הופכים רכים.
מסירים מהאש ומניחים בצד.
בתבנית אפייה, מניחים בתחתית מעט מהרוטב ומסדרים מעליהם את פילה המושט.
יוצקים מעל את שאריות הרוטב, ומוודאים שהדגים כולם מכוסים.
מזלפים מעט שמן זית ופלפל שחור מעל הפילטים.
אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
חג שמח!
]]>