מרכיבים:
- 3 יחידות מנגו קטנות, מקולפות וחתוכות לקוביות
- 6 עלי חסה שטופים, מיובשים וקרועים (ידנית לשמירת על פריכות)
- 1/2 כוס שברי אגוז מלך
- 1/2 כוס חמוציות מיובשות
- 1/2 גמבה, ללא גרעינים וחתוך דק
- 1/2 פלפל ירוק ללא גרעינים חתוך דק
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- 1/4 כוס דבש
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפיות חרדל דיז׳ון
אופן ההכנה:
מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה עמוקה, מערבבים את רכיבי הרוטב היטב עד לקבלת תעבורת חלקה, ומערבבים לתוך הסלט. מגישים מיד.]]>