שמים את הקמח בקערה עמוקה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את המלח, שוב מערבבים היטב. מוסיפים את השמרים היבשים והביצה ולשים תוך כדי הוספת המים החמימים לאייטם. לשים לבצק חלק, רך וגמיש. מתפיחים, מכוסה בניילון, עד שהבצק מכפיל את עצמו. כעת מכינים את המנות האישיות שיאפו ל"עוגת קובנה" במריחת המרגרינה מסביב לסיר ומשולי המכסה, ומריחת מרגרינה על כל עלה בצק וקיפולו. מניחים את המנות אחת על השני', משהים שוב לתפיחה נוספת ואופים בחום של 180 מעלות למשך שעה. צפו בסרט:]]>