מרכיבים:
- 1 בצל, חתוך
- 250 גרם בשר אסדו ללא עצמות
- 1/3 כוס שמן
- 10 תפוחי אדמה, גדולים
- בצל נוסף לבלילת הקוגל
- 2 ביצים
- 1/2 כפית מלח
- פלפל שחור לבחירה
אופן ההכנה:
מכינים את היאפצ'יק: מאדים את הבצל במחבת ושמים בתבנית אפייה או סיר לבישול איטי. מניחים את הבשר מעל ואופים.מבשלים לחצי שעה. מכינים את הקוגעל: במעבד מזון טוחנים את רכיבי הקוגעל עד לקבלת בלילה אחידה. שופכים מעל הבשר בתנית.סיר, ומכסים את הבשר מכל הצדדים. אופים/מבשלים עד הקוגעל זהוב. מכסים ומשאירים בתנור למשך הלילה על חום נמוך (120 מעלות), או על הפלטה.]]>