כיכר השבת

טשולנט אאוט, יאפצ'יק אין

תגידו שלום לחמין המסורתי והכירו את יאפצ'יק - קוגעל תפוחי אדמה המכיל בשר שומני כמו אסדו, המתבשל במשך כל הלילה בתנור שבת או סיר בישול איטי. כוכבו של יאפצ'יק עולה לאחרונה והוא מככב בסעודות ליל שבת וגורף מחמאות רבות. לכל עקרת בית ממוצא פולין יש מתכון מיוחד, הנה אחד מהם

| כיכר השבת |

מרכיבים:

  • 1 בצל, חתוך
  • 250 גרם בשר אסדו ללא עצמות
  • 1/3 כוס שמן
  • 10 תפוחי אדמה, גדולים
  • בצל נוסף לבלילת הקוגל
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור לבחירה

אופן ההכנה:

מכינים את היאפצ'יק: מאדים את הבצל במחבת ושמים בתבנית אפייה או סיר לבישול איטי. מניחים את הבשר מעל ואופים.מבשלים לחצי שעה. מכינים את הקוגעל: במעבד מזון טוחנים את רכיבי הקוגעל עד לקבלת בלילה אחידה. שופכים מעל הבשר בתנית.סיר, ומכסים את הבשר מכל הצדדים. אופים/מבשלים עד הקוגעל זהוב. מכסים ומשאירים בתנור למשך הלילה על חום נמוך (120 מעלות), או על הפלטה.]]>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית