- 3 יחידות בטטה
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף מלח גס
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
- 1/2 כפית אבקת צ'ילי
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל230 מעלות. חותכים את הבטטות לציפס בעובי בינוני ומניחים על תבנית מרופדת בניר אפייה.
מטפטפים את השמן זית על הצ'יפס, מפזרים את התבלינים, והוכפים כדי לכסות את הצ'יפס עם השמן מכל צד. אופים למשך 25 דקות או עד שהצ'יפס קריספים מבחות ורכים בפנים.
אפשרות נוספת להכנה: מערבבים בתוך התבנית הרופדת את השמן והתבלינים. מוסיפים את הצ'יפס ומצפים משני צדדים עם בלילת השמן. אופים כנ"ל.
]]>