ד"ש מהקוטב: מתכון לאיגלו ביתי

כמה פעמים ביום ילדיכם פותחים את המקפיא ושולפים איגלו קפוא? הכנת שלוקים ביתיים מפירות טבעיים יכולה לשמש גם תעסוקה לימי החופש הקרבים, ובנוסף להוות מנת פירות שהילדים מקבלים בתחפושת חטיף. המתכון כולל שני רכיבים בלבד, עם פירות העונה לפי הבחירה והתקציב. אפשר גם להשתמש בפירות שקצת רכים אבל עדיין במצב טוב

| כיכר השבת |
מרכיבים(5 מנות):
  • 2 כוסות פרי העונה (מכינים שלוקים מפרי אחד בכל פעם) חתוך לקוביות
  • 2 כפות דבש - בהתאם למתיקות הפירות

אופן ההכנה:

מערבלים היטב את הפרי עד שאין חתיכות והתערובת חלקה ונוזלית. שמים בתבנית קוביות קרח, או בשקיות זיפלוק קטנות. מקפיאים ונהנים.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית