- חומרים לתחתית:
- עוגת טורט / פירורי עוגיות לבחירתכם
- לשכבת מוס שוקולד:
- 300 גר' שוקולד 60% מוצקי קקאו
- 150 גר' חלב קוקוס+2 כפות נס קפה
- 5 כפות ברנדי
- 400 גר' שמנת צמחית
- לציפוי:
- 100 גר' חלב קוקוס
- 200 גר' שוקולד 60% מוצקי קקאו
- לחמם את חלב הקוקוס עם השוקולד במיקרוגל עד לקבלת קרם
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
מרתיחים את חלב הקוקוס
שופכים על השוקולד
מערבבים היטב ומוסיפים את הברנדי
מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתוך השוקולד
לציפוי:
100 גר' חלב קוקוס
200 גר' שוקולד 60% מוצקי קקאו
לחמם את חלב הקוקוס עם השוקולד במיקרוגל עד לקבלת קרם
הרכבת העוגה:
מרפדים תבנית עגולה בפירורי עוגת טורט או בפרורי עוגיות
יוצקים על תחתית הפירורים את מוס השוקולד
מצפים את העוגה עם קרם השוקולד
מקפיאים למשך 8 שעות, מקשטים בסלילי שוקולד..
צלם: 'פרלינה' – בוטיק השוקולד
]]>