מרכיבים:
- 6 כוסות איטריות דקות למרק, מבושלות ומסוננת
- 1 כף חמאה או שמן
- 3 ביצים טרופות
- 1 בצל קצוץ
- 1/2 כוס שמנת חמוצה
- שום מגורען לבחירה
- מלח, ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מרפדמים ומשמנים קלות תבנית אפייה בצורת מלבן. מאדים את הבצל, מבשלים את האיטריות לפי ההראות על החבילה, מכניסים לקערה ומוסיפים את שאר הרכיבים. מערבבים היטב. מוסיפים את הבלילה בתבנית ואופים בתנור בחום בנוני עד שהבלילה מוצקה והחלק העליון זהוב. מצאים להגשה בטמפרטורת החדר. לבריאות!]]>