- ראש כרובית טרייה וגדולה, מפורקת לפרחים
- בצל חתוך לעיגולים
- 4 שיני שום בקליפתן
- 3 כפות שמן זית
- מלח ופפריקה אדומה לפי הטעם
- 4 גבעולי טימין לבחירה
- 1/2 כוס גבינה צהובה, מוצרלה, מלוחה או פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל225 מעלות. על תבנית מרופדת שמים את השמן, מלח ופפריקה. מערבבים את פרחי הכרובית, הטימין והשום בשמן המתובל. צולים בתנור במשך 30-40 דקות, תוך עירבוב והפיכת הירק מידי פעם. מפזרים את הגבינה על הכרובית ואופים לעוד 10 דקות. מגישים מיד.
]]>