מאפינס תירס: אין צורך במיקסר

מאפה קל להכנה, שמגישים חם או בטמפרטורת החדר. טעים ומזין, מתאים לארוחת בוקר מהירה והולך טוב עם ממרחים ממתוק לפיקנטי. אופים בתבנית שקעים מרופדת במנג'טים. מתכון ל12 יחידות. המתכון הבסיסי הוא חלבי, אפשר להכין בפרווה עם מיץ תפוזים טבעי במקום החלב

| כיכר השבת |
מרכיבים(12 מנות):
  • 1 כוס קמח תירס (בצבע צהוב) לא להתבלבל עם קורנפלור
  • 1 כוס קמח חיטה
  • 1/3 כוס סוכר לבן
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 ביצה טרופה
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1 כוס חלב

אופן ההכנה:

מחממים את התנור מראש ל200 מעלות ומכינים את תבנית השקעים. בקערה מערבבים את הרכיבים היבשים, ווסיפים את הביצה, החלב והשמן. מערבבים ביחד בעדינו ומוזגים את הבלילה לתבנית. מלאים כל שקע עד חצי.

אופים מ15-20 דקות או עד שקיסם שננעץ במאפין יוצא נקי ללא פירורים נדבקים. ממתינים קצת, חוצים ואוכלים עם חמאה מרוחה, ריבה , סירופ מייפל או ממרחים פיקנטיים.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית