- 1 כוס קמח תירס (בצבע צהוב) לא להתבלבל עם קורנפלור
- 1 כוס קמח חיטה
- 1/3 כוס סוכר לבן
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 1 ביצה טרופה
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 1 כוס חלב
אופן ההכנה:
מחממים את התנור מראש ל200 מעלות ומכינים את תבנית השקעים. בקערה מערבבים את הרכיבים היבשים, ווסיפים את הביצה, החלב והשמן. מערבבים ביחד בעדינו ומוזגים את הבלילה לתבנית. מלאים כל שקע עד חצי.
אופים מ15-20 דקות או עד שקיסם שננעץ במאפין יוצא נקי ללא פירורים נדבקים. ממתינים קצת, חוצים ואוכלים עם חמאה מרוחה, ריבה , סירופ מייפל או ממרחים פיקנטיים.
]]>