כך מכינים רוטב בולונז אמיתי ב-10 דקות

במקום לקנות רוטב מוכן ולהתפשר על הטעם, פנקו את עצמכן ברוטב בולונז אמיתי שעשוי מיין יבש אדום, סלרי גזר ועלי בזיליקום. זה שווה את המאמץ (מתכונים, מדור אוכל)

| כיכר השבת |
מרכיבים(7 מנות):
  • 4 עגבניות קצוצות דק
  • ענף סלרי קצוץ דק
  • חופן עלי בזיליקום, קצוצים גס
  • בצל גדול קצוץ דק
  • 2 כוסות יין יבש אדום
  • קילו בשר בקר טחון
  • 2 גזרים מגורדים
  • 3 שיני שום קצוצים דק
  • 3 כפות שמן זית
  • פלפל שחור
  • מלח
  • קופסת רסק עגבניות

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל בשמן זית. כשהבצל מזהיב, מפוררים את הבשר אל תוך הסיר ומערבבים. מטגנים במשך מספר דקות עד שהבשר משנה את צבעו מאדום כהה לורוד בהיר.

מוסיפים את הגזר, העגבניות החתוכות, 2 כוסות היין, הרוזמרין והתבלינים. מוסיפים נוזלים לפי הצורך.

מבשלים בין חצי שעה ל-40 דקות עד שהבשר רך.

בתיאבון.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית