- קופסת זיתים ללא גלעינים
- 3 שיני שום קצוצות דק
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- פלפל ירוק חריף (לאוהבי חריף)
- 4 כרעי עוף
- 4 עגבניות קצוצות דק
- 1 קופסת רסק עגבניות
- כמון
- פלפל שחור
- שמן
- מלח
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הזיתים במים רותחים, כדי להוציא מהם את המרירות, במשך 10 דקות על אש נמוכה. מסירים מהאש ושוטפים היטב במים קרים.
2. מטגנים את חלקי העוף בשמן זית, מוסיפים את הבצל, השום והעגבניות, וומבשלים יחד עד לריכוך כל מרכיבי הסיר, על אש בינונית.
3. מוסיפים את רסק העגבבניות ו-2 כוסות מים, ואת התבלינים. מערבבים ומבשלים במשך שעה על אש בינונית.
]]>