- כוס (140 גרם) קמח
- רבע כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- ביצה
- רבע כפית קינמון
- 60 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
- 75 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
- 60 גרם חמאה בטמפטורת החדר
- 50 גרם סוכר חום כהה
- 50 גרם סוכר לבן
- כפית נס קפה
אופן ההכנה:
חממי תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל החומרים היבשים יחד. מקציפים את החמאה עם שני סוגי הסוכר והנס קפה כחמש דקות.
הוסיפי את הביצה, מערבלים ואז מוסיפים את תערובת היבשים. מערבלים עוד חצי דקה, עד שמתקבלת עיסה אחידה.
הטיבי את ידייך במעט מים וצרי מהעיסה נקניק, ככל שהוא יהיה צר יותר, הביסקוטי יצאו קטנים יותר. אופים כחצי שעה.
ניתן לעשות גם מרובעים קטנים.
מצננים את מה שנוצר, הנקניק או הריבועים.
כעבור חצי שעה פורסים את הנקניק לפרוסות דקות באמצעות סכין ומסדרים אותן בצפיפות בתבנית.
אופים ב-160 מעלות, כעשר דקות. הופכים לצד השני ואופים כעשר דקות נוספות.
מצננים,ומגישים
בתאבון!!
]]>