- 200 גרם שוקולד מריר משובח
- 200 גרם מרגרינה או חמאה
- 5 ביצים
- 1 כוס קרונפלור
- 1/2 כוס קקאו
- 1/2 1 כוסות סוכר
- 1 כף אבקת אפיה
אופן ההכנה:
* מחממים את התנור ל-180 מעלות.
* ממיסים על אש נמוכה את השוקולד עם המרגרינה או החמאה - חתוכה לקוביות, כדי להקל על ההמסה, עד לקבלת נוזל שוקולדי. מסירים מהאש.
* מוסיפים את הביצים במהירות (אתם לא רוצים חביתה), ואת שאר החומרים תוך ערבוב מתמיד, עד לקבלת תערובת אחידה.
* יוצקים את התערובת לתבנית שקעים.
* מכניסים לאפייה למשך 25 דקות בדיוק ומוצאים - כך תבטיחו סופלה שוקולדי מושלם ולא עוגת חנק יבשה.
]]>