- מוס שוקולד ופירות יער
- 300 גר׳ שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
- 2 מיכלי ריץ׳
- 1/4 כוס מים
- 4 כפות סוכר
- 2 כוסות פירות יער קפואים
- לקישוט: פקאן סיני גרוס
אופן ההכנה:
בבן מארי ממיסים שוקולד, מים וסוכר, במיקסר מקציפים את מיכלי הריץ׳ היטב לקצף יציב.
ומיד מוסיפים את פירות היער בערבוב. מאחדים את קערת השוקולד עם הקצף.
מעברים לשק סילוף עם צנטר כוכב ומזליפים לכוסת אישיים, למעלה מפזרים פקאן ומעברים למקפיא עד הארוחה.
בתאבון!
]]>