- 6-8 פולקע עוף
- 1 ראש שום מפורק
- 2 תפוזים סחוטים
- 3 כפות גרידת תפוז
- 4 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר טרי מגורד
- 2 ענפי רוזמרין
- מלח
- פלפל לבן
- 2 כפות שמן קנולה
- 25 גר׳ מרגרינה
- שקדים מסוכרים שבורים גס
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
בסיר רחב ממיסים מרגרינה ומחממים את השמן יחד, מטגנים את העופות מכל הכוונים עד הזהבה.
מוציאים את העופות לצלחת, מכניסים לסיר את שיני השום בקליפתן את ענף הרוזמרין, מיץ התפוזים, גרדית התפוז, התיבול, והג׳ינג׳ר מגרדים את משקעים בסיר.
מחזירים את העופות לסיר ומבשלים יחד כ-30 דק׳ באש בינונית.
מגישים חם ומפזרים מעל את השקדים.
]]>