- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 210 גרם קמח
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות קורנפלור
- כוס אבקת סוכר לציפוי
- 150 גרם חמאה
אופן ההכנה:
הכנת העוגיות:
מחממים תנור ל-160מעלות. מעבדים חמאה, קמח, 2 כפות אבקת סוכר, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל לבצק רך ואחיד.
מגלגלים כדורים מהבצק ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים מעט.
לציפוי העוגיות:
מנפים אבקת סוכר לשקית ניילון עבה. מכניסים את העוגיות לשקית עם אבקת הסוכר ומנערים בעדינות, לציפוי.
]]>