- 1 ק"ג כבדי עוף טריים, צלויים מטעמי כשרות
- מלח ופילפל שחור, טחון טרי
- קמח לציפוי
- כוס שמן זית משובח
- 4-3 כפות חומץ בן-יין אדום
- 1 ענף רוזמרין טרי, עלים בלבד
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1. מתבלים את הכבד במלח ופלפל, טובלים בקמח, ומנערים את עודפי הקמח.
2. מחממים במחבת כבדה את שמן הזית, ומגנים את כבדי העוף 2-3 דקות מכל צד ומוציאים.
3.מוסיפים לשמן כף שטוחה קמח, ובוחשים היטב. מוסיפים את החומץ, הרוזמרין וכוס מים ומביאים לרתיחה.
4.עורכים את הכבדים על צלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.
]]>