- שתים וחצי כוסות קמח תופח
- שקית אבקת אפיה
- שקית סוכר וניל
- שתי כוסות סוכר
- 3/4 כוס קקאו
- 3/4 כוס שמן
- כוס מים פושרים
- 4 ביצים
- כוס מים רותחים בצד
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לקערה אחת ומערבלים, עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים. מוסיפים את כוס המים החמים ומערבבים שוב.
שופכים לתבנית את התערות, ואופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך חצי שעה.
לציפוי:
אפשרות ראשונה: כוס נס קפה - שתי כפות נס קפה ומים חמים.
אפשרות שניה: ציפוי שוקולד - להמיס שוקולד עם קצפת צימחים בסיר ולצפות את העוגה.
]]>