- 8 מנות עוף (חתוך לשמיניות)
- מלח עבה
- פלפל גרוס
- מעט שמן
- 2 בצלים חתוכים לקוביות
- 5 שזיפים יבשים (ללא הגרעין)
- 2 גזר חתוך לקוביות
- נוזל צלי (או מים)
- 4 חבושים (לא מגולענים) חתוכים לרבעים
- כפית אבקת מרק
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה:
מפזרים על העוף מעט מלח עבה ופלפל גרוס.
בסיר עם מעט שמן מטגנים את מנות העוף, קודם על צד העור ואח"כ להפוך, מטגנים עד כדי השחמה קלה.
מוסיפים בצל וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים שזיפים יבשים וגזר וממשיכים לאדות, מוסיפים נוזל צלי (או מים) עד לכיסוי מלא.
מוסיפים 4 חבושים (בלי הגרעינים) ומתבלים בכפית א. מרק וכפית מלח.
מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי.
התמונות והמתכונים באדיבות: "בית ישראל". חנות האוכל והמסעדה בכשרות המהודרת של בד"ץ העדה החרדית. אבן האזל, ירושלים.
]]>