- ראש חסה מסולסלת
- תפוח יונתן אדום
- אשכול ענבים סגולים
- בצל סגול
- חופן צימוקים
- 3 כפות זמן זית
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כף מיץ תפוזים
- 1 כף סירופ מייפל טבעי
- קורט מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. שוטפים את החזה היטב, מייבשים וקורעים לפיסות בינוניות.
2. חותכים את התפוח לקוביות, עם הקליפה. חוצים את הענבים לחצי. פורסים את הבצל לעיגולים דקים.
3. מנערים היטב בשייקר את כל חומרי הרוטב ומפזרים את הסלט.
4. בוזקים מלח, פלפל וצימוקים ומערבבים (עדיף בידיים).
בתיאבון!
]]>