- 3 כוס חלב
- 1 1/2 כוס מים
- 1/2 כוס סולת
- 1/4 כוס סוכר
- קורט מלח
- קינמון
- תוספות:
- מטבעות שוקולד
- פרוסות בננה
אופן ההכנה:
1. יוצקים את החלב לסיר קטן ומדליקים אש בינונית-נמוכה.
2. עד שהחלב מתחמם, מערבבים את הסולת עם המים היטב.
3. כשהחלב חם, מוסיפים לסיר את הסולת לכמה דקות בישול על אש לא גבוהה
4. מערבבים כל הזמן ללא הפוגה, כדי שלא יווצרו גושים.
5. כשהדייסה מסמיכה מוסיפים את הסוכר והמלח, ובודקים את הטעמים. זהירות, זה רותח!
6. להגשה: מניחים בתחתית הקערה מטבעות או קוביות שוקולד. עליהן יוצקים מהדייסה הרותחת. היא תמיס את השוקולד להפתעה מתוקה בתחתית.
מניחים פרוסות בננה ומפזרים מעט קינמון.
בתיאבון!
]]>