מתכון לסטייק טונה צרוב במחבת

כל אחד חייב להכין את זה לפחות פעם אחת: מתכון לסטייק טונה צרוב במחבת עם ציפוי פשוט של מלח ופלפל שחור, כשכל העבודה נעשית במחבת איכותית (מתכונים, אוכל)

|
4
| כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 סטייק טונה טרייה במשקל 340-390 גרם
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח ים

אופן הכנת סטייק טונה צרוב במחבת:

1. מצפים כל צד של הסטייק בכף שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל שחור על כל צד.

2. מחממים מחבת כבדה, עדיף כזו מברזל יצוק, על אש גבוהה, עד שהיא לוהטת מאוד.

3. צורבים כל צד של סטייק הטונה במשך 2-2 וחצי דקות, והופכים רק פעם. מוציאים לצלחת, ומניחים לסטייק לנוח במשך 3-4 דקות.

4. פורסים לפרוסות, מטפטפים מעל מעט שמן זית ולימון טרי ומגישים עם סלט ירקות עשיר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
טונה בשימורים מבושל באופן מאסיבי ע"י קיטור (שזה שווה ערך לפחות לבישול רגיל - אם לא יותר). השאלה הייתה אם דג חי מסוכן? תשובה: אם זה לא אישה בהריון והדג טרי וכו' - בדרך כלל אין עם זה בעיה בריאותית
2
לאכול דג חי (שלא עבר בישול ע"י כבישה וכדומה), נכון?
זה גם לא מבושל (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
1
פשוט קל טעים ומהיר להכנה עם מינימום מצרכים. כל הכבוד. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות