סועדים10
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
מצרכים
- נתחי פרגית טריה מרשת קצביות 'וול דאן' 3 יחידות
- שערות קדאיף 200 גרם
- בצל קצוץ דק 1 יחידות
- גבעולי סלרי קצוצים דק 2 יחידות
- צרור כוסברה קצוץ 1 יחידות
- חופן חמוציות מסוכרות 1 יחידות
- חופן פקאן סיני מסוכר קצוץ 1 יחידות
- קמצוץ גרידת לימון 1 יחידות
- שמן זית 3 כף
- קורט בהרט 1 יחידות
- קורט אגוז מוסקט 1 יחידות
- סוכר 0.5 כפית
- מלח 1 כפית
- פלפל שחור 0.5 כפית
- אבקת סוכר 1 כפית
אופן ההכנה
- קוצצים דק דק את הפרגיות. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים למחבת את הסלרי והכוסברה, מתבלים במלח, פלפל שחור, בהרט ואגוז מוסקט. מוסיפים את החמוציות והפרגיות הקצוצות, מערבבים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות. מחלקים את תכולת המחבת בין 4 תבניות מרובעות בגודל 10 ס"מ. בקערה גדולה, מערבבים את שיערות הקדאיף עם אבקת הסוכר והשמן ומסדרים אותן בשכבה מעל מילוי הפרגיות שבתבניות. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15-20 דקות. מפזרים מעל גרידת לימון ופקאן מסוכר ומגישים מיד.
אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!