רכיבים
- 200 גרם אורז סוגת
- 3 פלפלים - צהוב, אדום, ירוק
- 1/4 כוס אפונה ירוקה קפואה, מבושלת
אופן הכנת סלט אורז צבעוני:
רגע לפני: הצבעוניות של הסלט אהובה על הילדים והטעם נפלא. זהו סלט המתחנן לאלתורים ורעיונות, אפשר להוסיף מגוון מרכיבים כיד הדמיון, כל עוד זה הולך יחד (למשל טונה, צנוברים, פטריות). מערבבים ומגישים. מנה נהדרת כתוספת לארוחה, מנת פתיחה או ארוחה קלה בפני עצמה.
• מבשלים את השעועית בסיר מלא מים רותחים במשך 10דקות על אש נמוכה, עד שהיא מתרככת.
• חותכים לקוביות קטנות ככל הניתן את הפלפלים והעגבניות.
• מבשלים את האורז הוראות היצרן, ממתינים שיצטנן מעט ומעבירים לכלי הגשה.
אופן ההגשה: סמוך להגשה, מוסיפים לכלי את קוביות הירקות, התירס, הגזר, הטונה וכל תוספת אחרת שתרצו. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מערבבים ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!