מצרים: נעצרו 9 חשודים בפיגוע

לאחר הפיגוע בשבוע שעבר בו נהרגו 16 חיילים מצריים, הודיעו המצרים בסוף השבוע כי לאחר פשיטה על בית סמוך לגבול עם עזה נעצרו 9 חשודים בביצוע הפיגוע. גורם במצרים שלא הזדהה בשמו מסר, שאחד מן העצורים הוא סלמי זאיוד, הגורם המצרי מכנה את סלמי "גורם מסוכן". דיווח (חדשות)

| כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: פלאש 90)

מצרים ממשיכה במלחמתה בגורמים שעמדו מאחורי הפיגוע בסיני השבוע, בו נהרגו 16 חיילים מצריים.

בסוף השבוע דווח, כי הכוחות המצרים, פשטו על בית הנמצא קרוב לגבול עם עזה ועצרו 9 חשודים בביצוע הפיגוע.

באתר ynet דווח כי גורם במצרים שלא הזדהה בשמו מסר, שאחד מן העצורים הוא סלמי זאיוד, הגורם המצרי מכנה את סלמי "גורם מסוכן".

כזכור, בשבוע שעבר (ראשון) מחבלים השתלטו על עמדה מצרית בסמוך לגבול, הרגו 16 שוטרים מצרים, לקחו מהמקום משאית ומשוריין והתקרבו לגדר הגבול.

המחבלים פוצצו את משאית במחסום ובכך התאפשר מעברו של כלי הרכב המשוריין אל תוך שטח ישראל. לאחר כמה מאות מטרים הוא נפגע בחסדי שמים מכלי טיס של חיל האוויר.

כזכור, במהלך השבוע שעבר הודיע נשיא מצרים מוחמד מורסי על פיטוריהם של ראש המודיעין במדינה מוראד מואפי, ומושל איזור צפון סיני. זאת בעקבות הפיגוע שבוצע השבוע בסיני וגדע את חייהם של 16 חיילים מצריים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות