

איים ונעצר; אנטון קלאורי בן 31, נעצר אתמול (שלישי) בוושינגטון בחשד כי שלח מכתב לדואר האלקטרוני של נשיא ארצות-הברית ברק אובמה, ובו איומים על חייו.
סוכנים פדרליים פשטו אתמול על ביתו של החשוד, שפתח להם את הדלת כשהוא חמוש ברובה. היום הוא יובא בפני שופט וצפוי להיות מואשם בעבירות של איומים ותקיפת סוכן פדרלי.
דובר השירות החשאי, בראיין לארי, סיפר על מעצרו של האיש: "סוכנים חשאיים וגורמי אכיפת חוק מקומיים דפקו על דלת ביתו של החשוד במחוז 'פדראל וואי' שבוושינגטון אמש. הוא פתח את הדלת כשבידו היה רובה ולאחר מכן נלקח לחקירה ללא התנגדות מצדו".
החשוד סיפר לסוכנים כי בביתו יש חומרי נפץ, אך לאחר סריקה יסודית של יחידה מיוחדת לא נמצאו פצצות אלא רק שני כלי נשק.
דוברת המשטרה המקומית סיפרה כי האיום נשלח לדואר האלקטורני הכללי של סוכנות ה-FBI שהחליטה לחקור את הנושא והגיעה אל החשוד.