זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 240 גרם חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר
- 2 ענפי תימין - רק העלים
- 1 ענף רוזמרין - רק העלים
- 1 ענף פטרוזיליה - רק העלים
- 1 שאלוט קטן, קצוץ גס
- 1/2 1 כפות חומץ בלסמי (לא חובה)
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. פורשים על שולחן עבודה ניילון נצמד או נייר פרגמנט דק, מניחים את תערובת החמאה במרכז, מגלגלים וסוגרים את הקצוות כמו סוכריה, כך שיתקבל מעין נקניק.
3. מעבירים למקרר למשך 4 שעות להתייצבות, ואז פורסים ומגישים.