כיכר השבת

הכי בסיסי, הכי טעים: קוביות בטטה אפויות בתנור

תוספת פחמימתית מושלמת ומנחמת לכל מנה בערך - חלבית, פרווה או בשרית - שמוכנה תוך חצי שעה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
קוביות בטטה אפויות בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 בטטות בינוניות, מקולפות וחתוכות לקוביות
  • 30 מ"ל שמן זית
  • 1 שן שום, כתושה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כפית כוסברה טחונה
  • קמצוץ שבבי צ'ילי גרוס (לפי הטעם, אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. מניחים את קוביות הבטטה בקערה גדולה, יוצקים מעל את שמן הזית, מוסיפים את השום הכתוש, מלח, פלפל שחור, כוסברה טחונה ושבבי צ'ילי גרוס ומערבבים לציפוי מלא.

3. מפזרים את קוביות הבטטה בשכבה אחת בתבנית אפייה ואופים במשך 25-30 דקות או עד שהבטטות רכות בגוון זהוב-שחום יפה.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות