כיכר השבת
תוספת או נשנוש

הכי טעים וממכר שיש: פרחי ברוקולי בתנור

פרחי ברוקולי סופר פריכים, מתובלים היטב, מעט פיקנטיים שמתקתקים ב-5 דקות עבודה. מה צריך יותר מזה? אפשר לנשנש אותם לצד רוטב לטבילה או להגיש על ערימת נודלס חמה וחריפה ברוטב אסייתי או לצד אורז לבן וסלט ענק ומפנק (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פרחי ברוקולי בתנור (צילום: Foodie Flavours on Unsplash)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש ברוקולי גדול, מחולק לפרחים או שקית פרחי ברוקולי קפואים, מופשרים
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כפית כורכום
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף ומגורר
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את פרחי הברוקולי עם שאר הרכיבים ומתבלים היטב במלח ופלפל שחור.

2. מפזרים את פרחי הברוקולי בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30-35 דקות, עד שפרחי הברוקולי פריכים וחרוכים קלות.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות