כיכר השבת

סלסת עגבניות - ואתם קובעים כמה חריפה היא תהיה

סלסת עגבניות טרייה היא תוספת שתתקבל בברכה בכל שולחן, חלבי, בשרי או פרווה והנה מתכון קל ומהיר שמצליח תמיד לסלסה קרוּדָה, כלומר רוטב "חי", ללא בישול, מעגבניות קצוצות עם שום, ליים ופלפל חריף - אבל אתם קובעים כמה פיקנטית הסלסה תהיה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סלסת עגבניות פיקנטית (צילום: William Choquette from Pexels)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 עגבנייה גדולה, קצוצה
  • 1-2 בצלים לבנים או סגולים קטנים, קצוצים
  • 1 פלפל חריף קטן (רצוי מזן הבנרו), ללא הזרעים, קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • מיץ מליים אחד, סחוט היטב
  • קורט כמון
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית, מערבבים יחד את כל הרכיבים.

2. אפשר לאכול מיד, אך מומלץ לכסות את הקערה ולהניח את הסלסה במקרר למשך שעה, כדי שהטעמים יתמזגו ויפתחו.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות