זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 אבוקדו קטן-בינוני, קלוף וחצוי
- 1 כוס עלי תרד טריים או 1/2 כוס תרד קפוא
- 1 בננה טרייה או קפואה, קלופה וחתוכה לנתחים
- 1/4 כוס מנגו קפוא או קוביות אננס
- 1 כפית אבקת מאקה (לא חובה)
- 1 כפית אבקת חלבון (לא חובה)
- 1 כוס חלב שקדים / חלב קוקוס
- להגשה: גרנולה ופירות טריים חתוכים
אופן ההכנה:
מניחים את כל מרכיבי השייק במעבד מזון, יוצקים מעל את החלב וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.
כדי לייעל את הכנת השייק, הכניסו את כל המרכיבים מלבג החלב לשקית אטומה, הקפיאו אותם עד 3 חודשים ושלפו לפני ההכנה ישר לטחינה.